Vše, co jste kdy potřebovali vědět o studiu angličtiny, tu najdete na jednom místě. Naši zkušení lektoři a metodici vám prozradí své nejlepší tipy, jak se učit anglicky, a nejen začátečníci a samouci ocení přehledně popsanou anglickou gramatiku. Už žádné složité vyhledávání v učebnicích, angličtinu prozkoumejte online.

Anglická gramatika je vysvětlena polopaticky tak, že ji snadno pochopí i začátečník. Na své si přijdou i pokročilí studenti, pro které jsme v článcích složitější gramatiku žlutě zvýraznili. Nejvíce studenty trápí časy v angličtině. Nezapomeňte tedy prozkoumat články, jak tvořit čas minulý, přítomný a budoucí, a udělejte si v anglických časech jednou provždy pořádek.

Anglická gramatika

Ať už se jedná o časy, slovosled nebo anglickou abecedu, všechny články najdete v seznamu gramatiky nebo je můžete vyhledat.

Angličtina pre deti – kedy a ako s ňou začať

Angličtina je celosvetovo najpoužívanejší jazyk. Asi vás teda neprekvapí, že 55,5% zdrojov a informácií na internete nájdete v angličtine. Keď sa vaše deti budú...

Jak se učit anglicky

Anglická gramatika je důležitá, ale abyste angličtinu opravdu ovládli, potřebujete se naučit, jak se učit. Zjistěte, jak si zapamatovat slovíčka bez biflování, a přestaňte zapomínat naučenou látku. A abyste věděli, na čem zapracovat, svou znalost angličtiny si otestujte online tady.

Angličtina pre deti – kedy a ako s ňou začať

Angličtina je celosvetovo najpoužívanejší jazyk. Asi vás teda neprekvapí, že 55,5% zdrojov a informácií na internete nájdete v angličtine. Keď sa vaše deti budú...

Angličtina pre začiatočníkov

Rozhodli ste sa, že sa naučíte po anglicky a premýšľate, ako začať ? Či sa radšej zapísať do kurzu, chodiť na súkromné hodiny, študovať...

PET, FCE, CAE, BEC, ICFE a dalšie Anglické skúšky

Chystáte sa na skúšku z anglického jazyka a neviete, čo vás čaká? Neviete, ako sa pripraviť a kde začať? Neviete, čo znamenajú jednotlivé názvy...

Profesní angličtina

Součástí mnoha článků jsou i praktická PDF ke stažení, která si vytisknete a máte je tak vždy po ruce – například frázová slovesa nebo obchodní hantýrka se vám vždycky hodí.

Články pro studenty angličtiny

Základy angličtiny si pak procvičte v dvojjazyčných článcích. Jestli angličtinu používáte hlavně v práci, nevynechejte ani profesní slovíčka a fráze. A rodiče a učitelé si spolu s dětmi vyhrají v sekci angličtiny pro dětiInspirujte se s námi online a učte se angličtinu zábavně.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.